Oral Impact® on ravintojuoma, joka sisältää arginiinia, omega-3-rasvahappoja ja nukleotideja, jotka tutkimusten mukaan vähentävät postoperatiivisten infektioiden määrää, sairaalassaoloaikaa sekä on myös kustannustehokas käyttää.1,2
Viitteet:915-921 10. Weiman et al. Clin Nutr 2006;25: 224-244 8. Waitzberg et al. World J Surg 2006;30:1592-1604
Täältä sinä terveydenhuollon ammattilainen voit ladata tuotesivuja, esitteitä ja reseptivihkoja |
Ruokavaliohoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemusriskissä oleville potilaille pre- ja postoperatiivisesti vahvistamaan kehon immuunivastetta ennen suuria elektiivisiä leikkaustoimenpiteitä, esim. ylemmmän ruoansulatuskanavan leikkausten (ruokatorvi, mahalaukku, haima), alemman ruoansulatuskanavan leikkausten (paksu- ja peräsuoli) sekä trauman yhteydessä.1–12 |
Oral Impact® on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Sopii vain aikuisille. Nautitaan suun kautta tai letkuravintona. Ei parenteraaliseen (suonensisäiseen) käyttöön. Älä lisää ruokaa tai lääkkeitä jos tuotetta käytetään letkuravintona. Ei sovi vaikeaa sepsistä sairastaville potilaille.
3 pussia päivittäin muun ravinnon lisänä 7 päivän ajan ennen leikkausta. Vajaaravituille potilaille jatketaan leikkauksen jälkeen annostuksella 4–5 pussia päivässä vähintään 7 päivän ajan tai terveydenhoitohenkilökunnan ohjeiden mukaisesti.
Sekoita pussin sisältö 250 ml vettä (keitetty ja jäähdytetty). Käytä sekoittamiseen sähkövatkainta, vispilää tai haarukkaa.
Huom:
Älä muuta suhdetta. Noudata annosteluohjetta tai suosituksia päivittäisestä
annoksesta.
3 Trooppinen hedelmä
370 g (5 pussia à 74 g)
Säilytetään viileässä ja kuivassa. Valmis juoma peitetään huolella ja käytetään 4 tunnin sisällä säilytettäessä huoneenlämmössä tai 24 tunnin sisällä säilytettäessä jääkaapissa. Pakattu suojakaasuun.
Maissitärkkelys, heraproteiini (maito), sakkaroosi, kasviöljyt (rapsi, maissi, sisältää maitoproteiinia), L-arginiini, kalaöljy, osittain pilkottu guarkumi (PHGG), MCT-öljy (sisältää maitoproteiinia), kivennäisaineet (kalsiumfosfaatti, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, kaliumfosfaatti, magnesiumkarbonaatti, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumseleniitti), happamuudensäätöaine (E330), aromit, ribonukleiinihappo (RNA) uutettu hiivasta, sakeuttamisaineet (E410, E415), koliinibitartraatti, emulgointiaine (soijalesitiini), vitamiinit (C, E, pantoteenihappo, niasiini, beetakaroteeni, B6, riboflaviini, tiamiini, A, foolihappo, K, biotiini, D), hapettumisenestoaineet (E304, E307, sisältää soijalesitiiniä), punajuurimehutiiviste. Gluteeniton. Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.
1. Weimann et al. ESPEN practical guideline: Clinical nutrition in surgery. Clinical Nutrition 40 (2021).
2. Adiamah et al. The Impact of Preoperative Immune Modulating Nutrition on Outcomes in Patients Undergoing Surgery for Gastrointestinal Cancer. Ann Surg 2019;270:247–256.
3. Kanagaraj
et al. Ann Surg 2012;255:1060-1068.
4. Cerantola et al. British
Journal of Surgery 2011; 98: 37–48.
5. Braga et al. Arch Surg
2002 ;137 :174-180
6. Gianotti et al. Gastroenterology 2002;122
:1763-1770
7. Gianotti et al. Schock 2000;14 :325–330.
8. Braga
et al. Arch Surg 1999;134 :428–433.
9. Senkal et al. Arch Surg
1999 ;134 :1309–1316.
10. Snyderman et al. Laryngoscope 1999;
109 :915–921.
11. Waitzberg et al. World J Surg 2006;30:1592–
1604.
12. Weimann et al Clinical Nutrition (2006) 25, 224–244.
Tämä aineisto on vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön,
sinut voidaan ohjata uudelle sivulle.
Oletko terveydenhuollon ammattilainen?